Parafin som energikilde

I åpningstiden vår kan parafin enkelt kjøpes hos oss.

Ny og renere olje

Parafin som brukes til boligoppvarming i dag er renere enn før. En av de viktigste kildene til forurensning, svovel, er over årenes løp blitt betydelig redusert. Dette gir derfor lavere utslipp av svoveldioksid enn tidligere, og en uheldig belastning på miljøet er sterkt redusert. Vi fører kun olje som sikrer deg bedre fyringsøkonomi og sparer miljøet gjennom redusert årlig forbruk.

Oljeenergi eller strøm?

Norge ligger på verdenstoppen i bruk av strøm til boligoppvarming. I andre europeiske land er det langt mer vanlig å bruke oljeenergi. Selv om Norge har god tilgang på strøm fra vannkraft, kan vi ikke dekke hele behovet for strøm her i landet.

Lund leverer behagelig og økonomisk boligvarme som gjør vinteren til en hyggeligere årstid. Flytende brensel gir en mer behagelig oppvarming enn med elektriske ovner, og du unngår den tørre inneluften som skyldes støvet på panelovnene. Du merker det både på huden, i øynene og når du puster. I tillegg sikrer flytende varme deg en mer jevn og stabil oppvarming av din bolig fordi du har bedre kontroll med varmereguleringen.

De siste årene har vi importert strøm fra utlandet til å varme opp ca. 250.000 boliger. Storparten av denne elektrisiteten kommer fra tysk og polsk kullkraft. Dette er dårlig utnyttelse av ressursene, og gir høye Co2-utslipp. Ved å bruke elektrisitet fra kullkraft til oppvarming, er Co2-utslippene tre ganger så høye sammenlignet med direkte bruk av oljeenergi i sentralfyr.

 

Mer informasjon? Kontakt oss!

Kontakt
 

Lund Senter - olje, dekk og bilpleie

Telefon: +47 32 83 00 01
E-post: kontakt@lundsenter.no
Adresse Tordenskiolds gate 77, 3044 Drammen

Denne nettsiden bruker Google Analytics.